SALVETE DISCIPULI ET DISCIPULAE benvinguts al bloc de llatí de 4t d' ESO on trobareu els temes que treballarem a classe.Obriu els ulls a la pervivència del món clàssic.Bona Fortuna!(imatge Alma-Tadema)

Sententia

Tempus fugit i la feina queda.











Josep Valentines & Martí Zapater















dijous, 17 de gener del 2019

feliciter MMXIX

l'alumnat de cultura clàssica de l'escola del clot us desitja un Bon Any MMXIX

9 comentaris:

  1. Hola.Ja podeu començas a valorar :))

    ResponElimina
  2. Jo crec que el número quatre és el que més m'agrada ja que és bastant original la posició de l'animmal i està decorat d'una manera molt realista. Es diferencien molt bé las parts de cada cos del cèrvol. M'agraden molt el resultat i com han quedat les banyes.

    ResponElimina
  3. M'agrada molt el número 4, el dibuix està molt ben fet.
    També m'agrada el del paó (número 7), els colors són molt vius i m'agrada com queda.
    Del número 3 m'agrada que hagi utilitzat uns colors que no són els típics (marró, negre...) perquè li dona originalitat i personalitat.

    ResponElimina
  4. El dibuix que més m'agrada es el numero 1. Està molt ben fet i la forma esta molt definida i clara. Tambè els triangles estàn molt ben tallats i els colors també.

    ResponElimina
  5. El que més m'agrada és el numero 1, té les peces ben retallades i colocades. És veu clarament l'animal

    ResponElimina
  6. El que més m'agrada és el segon, perquè és un dibuix simple i molt colorit, a demés es nota que s'ho ha treballat i s'ha esforçat.

    ResponElimina
  7. El que més m'agrada es el número 7, ja que els papers estàn molt ben colocats i la distribusió del colors molt ben escollits.

    ResponElimina
  8. La Imagen que mas me ha gustado a sido la numero 2 por que es muy bonita y por que en vez de hacer cuerpo completo a hecho medio cuerpo y el tipo de letra me gusta mucho.

    ResponElimina
  9. Jo crec que el millor és el numero 7. M'agraden molt els diferents tipus de blaus que ha posat, i la manera en la que ha col·locat tots els papers.

    ResponElimina